Barn&ungdom

Barn- och Ungdomsträning


Här kan du läsa om vår barn- och ungdomsträningar

Disciplin, självförtroende, respekt, integritet, lagarbete och ansvar är några grundläggande principer för personlig framgång.  Vi på Frontline Academy Örebro ser kampsport som ett verktyg för individuell utveckling. Våra barn- och juniorträningar lägger stor vikt vid utvecklingen av dessa färdigheter. Vi erbjuder roliga och omväxlande träningar, och vi är stolta över att se många av våra barn växa upp till att bli mer självsäkra, fysiskt starka och disciplinerade.


Våra program integrerar sport- och självförsvarstekniker med konditions- och skicklighetsorienterade lekar som syftar till att utveckla ditt barns koordination, motorik, smidighet och flexibilitet. Barn- och ungdomsträning i Brasiliansk Jiu-Jitsu och Thaiboxning är ett mycket bra val av aktivitet då vi tränar hela kroppen och träningen utvecklar många färdigheter, som balans och koordination. Träningen bygger även upp självförtroende och vi lär barnen/ungdomarna att det inte är farligt att kämpa och bli svettig.

Grupperna leds av instruktörer som har lång erfarenhet.


Ställ dina frågor via SMS, mail eller vår facebooksida


Oavsett vad du funderar på när det kommer till träning, tävling eller vårt träningscenter så kan du ställa frågor via SMS, mail eller på vår facebooksida. Vi försöker alltid att svara inom 24 timmar.

 

Frontline Academy

Kontaktuppgifter

Hjälmarvägen 65

70286

Örebro


@:  info@frontlineorebro.se

SMS: 079-9700093

TEL: 019-7649204

Telefontider:

mån - fre:  10:00-14:00

lör:                10:00-12:00

sön:              stängt

Facebook
Instagram

Copyright @ All rights reserved