BJJ Barn/Ungdomar
Frontline Academy Örebro

Barn- och Ungdomsträning


Här kan du läsa om vår barn- och ungdomsträning, varför det är så viktigt att aktivera ditt barn och vilka positiva effekter Brasiliansk Jiu-Jitsu har!

Brasiliansk Jiu-Jitsu

Disciplin, självförtroende, respekt, integritet, lagarbete och ansvar är några grundläggande principer för personlig framgång.  Vi på Frontline Academy Örebro ser den Brasilianska Jiu-Jitsun (BJJ) som ett verktyg för individuell utveckling. Våra barn- och juniorträningar lägger stor vikt vid utvecklingen av dessa färdigheter. Vi erbjuder roliga och omväxlande träningar, och vi är stolta över att se många av våra barn växa upp till att bli mer självsäkra, fysiskt starka och disciplinerade.


Våra program integrerar sport- och självförsvarstekniker med konditions- och skicklighetsorienterade lekar som syftar till att utveckla ditt barns koordination, motorik, smidighet och flexibilitet. Barn- och ungdomsträning i Brasiliansk Jiu-Jitsu är ett mycket bra val av aktivitet då vi tränar hela kroppen och träningen utvecklar många färdigheter, som balans och koordination. Träningen bygger även upp självförtroende och vi lär barnen/ungdomarna att det inte är farligt att kämpa och bli svettig. Vi lär inte ut slag eller sparkar - istället jobbar vi med grepp,  fasthållningar och fritagningar.


Grupperna leds av instruktörer som har lång erfarenhet av Jiu-Jitsuträning. För att barnen ska få en tydligare känsla av progression graderas de varje termin. Oftast får man bälten och grader när man är redo för det under terminen, men man kan dock bli ombedd att visa upp teknikerna i en teknisk gradering.


Ungdom 10-14 år

 

I ungdomsgruppen är träningen lite mer målinriktad, vi ställer högre krav på teknisk färdighet och även den fysiska träningen är tuffare. Denna grupp förbereder ungdomarna för att komma upp i vuxengruppen.

Barn och junior-Jiu Jitsu programmen är utformade för att:

 

• Undervisa ett självförsvarssystem som ger barnen en högre grad av självförtroende.


•Lära ut positiva sociala värderingar som respekt, ärlighet, ödmjukhet och värdighet.


•Hjälpa barn att umgås med andra barn och att behandla andra med respekt.


•Ge en stark kropp och en hälsosam inställning.


•Förbereda barn och ungdomar för framtida träning i vuxengruppen.


Glöm inte att bli medlem i vår Facebook-grupp för barn- och ungdomsträningen.

 
 
 
 
 
 
 

Skriv upp ditt barn på vår kölista

BARN 5-9 ÅR

Denna grupp är för närvarande full. För att skriva in er på väntelistan fyll i formuläret längre ner på sidan.

 

Brasiliansk Jiu-Jitsu för barn är upplagd för att stimulera rörelse, leklust och inlärning i en trygg miljö. Vi lär barnen kast/nedtagningar samt brottning på marken. All träning bygger på barns naturliga rörelseglädje, så vi har fartfyllda träningar med mycket energi.


Passen syftar till att ge barnen grundläggande kondition och koordinationsförmåga, detta görs ofta genom lekar. Barnen lär sig grundläggande tekniker och de får även brottas mot varandra under kontrollerade former.

Ställ dina frågor via SMS, mail eller vår facebooksida


Oavsett vad du funderar på när det kommer till träning, tävling eller vårt träningscenter så kan du ställa frågor via SMS, mail eller på vår facebooksida. Vi försöker alltid att svara inom 24 timmar.

 

Frontline Academy

Kontaktuppgifter

Hjälmarvägen 65

70286

Örebro


@:  info@frontlineorebro.se

SMS: 079-9700093

TEL: 019-7649204 (Ej mellan 16/8 - 8/9)

Telefontider:

mån - fre:  10:00-14:00

lör:                10:00-12:00

sön:              stängt

Facebook
Instagram

Copyright @ All rights reserved