Thaiboxning

Kom på din första träning när det passar dig!

Längst ner på sidan så anmäler du dig innan du kommer in till oss.


Thaiboxningen för medlemmar från 15 år är förlagd på tisdagar kl 20:00 och torsdagar kl 18:30. Inga förkunskaper krävs


Koncentrationsförmåga, reflexer men också tålamod tränas allteftersom man blir bättre på att minnas moment och tekniker. Thaiboxning är en meningsfull och innehållsrik träningsform. Utövarna använder alltid skyddsutrustning och skaderisken är mycket låg då alla rörelser sker kontrollerat och med ledning av erfarna instruktörer.

Vad behöver jag veta inför första träningen:


- Thaiboxningen för medlemmar från 15 år är förlagd på tisdagar kl 20:00 och torsdagar kl 18:30. Fortsättningsgruppen tränar på Måndagar kl 20:00 och onsdagar kl 18.30.

- De första träningarna behöver du inga skydd men efter att ni har blivit medlem på klubben så kommer det att finnas handskar, benskydd med mera att köpa i shoppen.

- Priser hittar du på vår hemsida eller klicka på länken.

- Vill du komma i kontakt med oss så hittar du kontaktuppgifter samt en karta till oss under Kontakt i menyn
Anmäl dig här

 
 
 
 
SW Submission Wrestling

Thaiboxning

"Muaythai eller Thaiboxning som det populärt kallas är en fysiskt krävande sport som ställer stora krav på teknik och uthållighet. Sporten härstammar från Thailand med dess traditioner och kultur. Muaythai kallas också sporten med de 8 vapnen (Sparkar, knän, slag och armbågar) Sporten tränas idag på ca.100 klubbar i Sverige som är anslutna till Svenska Muay thai Förbundet.


Man kan förenklat säga att Muay thai är som boxning med spark och knätekniker. Men för att bli duktig i denna sport så krävs det inte bara att man kan slå och sparka man måste också behärska att skydda sig mot attacker och fungerar därmed som ett bra självförsvar. Teknikerna kan för okunniga se ganska enkla ut om man jämför med andra asiatiska kampsporter.


Men när man ska göra samma sak så inser man att det kommer ta många år att bemästra dessa enkla tekniker och få kraft bakom. Muaythai är vad du gör det till, ca 90% av utövarna i Sverige motionstränar men vill man hårdsatsa så finns möjlighet att nå långt som till EM och VM. Sverige har genom åren tagit ett flertal VM guld och är mycket framgångsrika internationellt."Ställ dina frågor via SMS, mail eller vår facebooksida


Oavsett vad du funderar på när det kommer till träning, tävling eller vårt träningscenter så kan du ställa frågor via SMS, mail eller på vår facebooksida. Vi försöker alltid att svara inom 24 timmar.

 

Frontline Academy

Kontaktuppgifter

Hjälmarvägen 65

70286

Örebro


@:  info@frontlineorebro.se

SMS: 079-9700093

TEL: 019-7649204 (Ej mellan 16/8 - 8/9)

Telefontider:

mån - fre:  10:00-14:00

lör:                10:00-12:00

sön:              stängt

Facebook
Instagram

Copyright @ All rights reserved