Thaiboxning - Muay Thai


Thaiboxning är en allsidig träning och en bra plats att börja på då ungdomarna tidigt får lära sig att kontrollera och koordinera sina rörelser. Vi tror starkt på det positiva med att barn och ungdomar från tidig ålder lär sig möjlighet till självförsvar och vikten av att respektera sitt och andras välbefinnande. Därför är tränarna mycket tydliga med att förmedla både rättigheter och skyldigheter som kommer med träningsformen: rättigheten till ens kropp och integritet och skyldigheter som medför styrkan och teknikerna: att aldrig skada andra.

Koncentrationsförmåga, reflexer men också tålamod tränas allteftersom man blir bättre på att minnas moment och tekniker. Kampsport är ett bra komplement till data- och tv-spel och är en meningsfull och innehållsrik träningsform. Utövarna använder alltid skyddsutrustning och skaderisken är mycket låg då alla rörelser sker kontrollerat och med ledning av erfarna instruktörer. 


(Anmäl ditt barn till nybörjarträningen här!)

Barn- och Ungdomsträning 


Här kan du läsa om vår barn- och ungdomsträning, varför det är så viktigt att aktivera ditt barn och vilka positiva effekter Brasiliansk Jiu-Jitsu har!


Brasiliansk Jiu-Jitsu


Disciplin, självförtroende, respekt, integritet, lagarbete och ansvar är några grundläggande principer för personlig framgång.  Vi på Frontline Academy Örebro ser den Brasilianska Jiu-Jitsun (BJJ) som ett verktyg för individuell utveckling. Våra barn- och juniorträningar lägger stor vikt vid utvecklingen av dessa färdigheter. Vi erbjuder roliga och omväxlande träningar, och vi är stolta över att se många av våra barn växa upp till att bli mer självsäkra, fysiskt starka och disciplinerade.


Våra program integrerar sport- och självförsvarstekniker med konditions- och skicklighetsorienterade lekar som syftar till att utveckla ditt barns koordination, motorik, smidighet och flexibilitet. Barn- och ungdomsträning i Brasiliansk Jiu-Jitsu är ett mycket bra val av aktivitet då vi tränar hela kroppen och träningen utvecklar många färdigheter, som balans och koordination. Träningen bygger även upp självförtroende och vi lär barnen/ungdomarna att det inte är farligt att kämpa och bli svettig. Vi lär inte ut slag eller sparkar - istället jobbar vi med grepp,  fasthållningar och fritagningar.


Grupperna leds av instruktörer som har lång erfarenhet av Jiu-Jitsuträning. För att barnen ska få en tydligare känsla av progression graderas de varje termin. 


(Anmäl ditt barn till nybörjarträningen här)