Barn- och Ungdomsträning 


Här kan du läsa om vår barn- och ungdomsträning, varför det är så viktigt att aktivera ditt barn och vilka positiva effekter Brasiliansk Jiu-Jitsu har!


Brasiliansk Jiu-Jitsu

Disciplin, självförtroende, respekt, integritet, lagarbete och ansvar är några grundläggande principer för personlig framgång.  Vi på Frontline Academy Örebro ser den Brasilianska Jiu-Jitsun (BJJ) som ett verktyg för individuell utveckling. Våra barn- och juniorträningar lägger stor vikt vid utvecklingen av dessa färdigheter. Vi erbjuder roliga och omväxlande träningar, och vi är stolta över att se många av våra barn växa upp till att bli mer självsäkra, fysiskt starka och disciplinerade.


Våra program integrerar sport- och självförsvarstekniker med konditions- och skicklighetsorienterade lekar som syftar till att utveckla ditt barns koordination, motorik, smidighet och flexibilitet. Barn- och ungdomsträning i Brasiliansk Jiu-Jitsu är ett mycket bra val av aktivitet då vi tränar hela kroppen och träningen utvecklar många färdigheter, som balans och koordination. Träningen bygger även upp självförtroende och vi lär barnen/ungdomarna att det inte är farligt att kämpa och bli svettig. Vi lär inte ut slag eller sparkar - istället jobbar vi med grepp,  fasthållningar och fritagningar.


Grupperna leds av instruktörer som har lång erfarenhet av Jiu-Jitsuträning. För att barnen ska få en tydligare känsla av progression graderas de varje termin. Oftast får man bälten och grader när man är redo för det under terminen.
(Anmäl ditt barn till nybörjarträningen)

Frontline Academy

Modern kampsport för alla.


Brasiliansk Jiujitsu, Submission Wrestling, Thaiboxning.

Vuxna och barn. Motionär och elit. 

Kontakta oss gärna:

Hjälmarvägen 65

70286 Örebro


TEL: 0760201041

Måndag: 17.00-20.15
Tisdag: 16.30-20.15
Onsdag: 17.00-20.15
Torsdag: 16.30-20.15

Fredag- Söndag: stängt


Mail: info@frontlineorebro.se

 

Copyright @ All Rights Reserved